Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Klatring  Sko  Approachsko  La Sportiva TX4 GTX Mid Shoes Men

La Sportiva TX4 GTX Mid Shoes Men

La Sportiva TX4 GTX Mid Shoes Men
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyttende mellomsko med overdel i skinn, myk krage og vanntett og pustende Gore-Tex-membran: utviklet for tekniske turer, via ferrata og fotturer, selv med tung ryggsekk. Lette og komfortable for turgåere og fjellentusiaster.

Den høye skokragen beskytter ankelen og gir samtidig fleksibilitet og stabilitet for full kontroll når du tråkker i pedalene. STB Control System gir ekstra struktur og stabilitet ved traversering. Ren og essensiell design takket være det robuste læret, svært ripebestandig takket være PU TechLite-kanten hele veien rundt, Vibram MegaGrip-såle med klatresone foran og Impact Brake System bak: designet for klatring og utforkjøringer på teknisk underlag. Snøresystemet er avledet fra klatremodellen Mythos og gjør det mulig å justere spenningen og passformvolumet med bare én bevegelse. Traverse X er det maksimale uttrykket for bevegelse på fjellet: rask, komfortabel og sikker.

System for støtbremsing
Innovativt system festet til sålen som demper støtet, hjelper når du går i oppoverbakke og forhindrer at du sklir fremover når du går i nedoverbakke. Designet og utviklet i La Sportivas forsknings- og utviklingssenter i samarbeid med Vibram. Gir brukeren reelle fordeler ved å redusere den negative påvirkningen på underlaget, takket være den spesielt skråstilte plasseringen av pigger på profilen.

STB-kontrollsystem
TPU-skjelettet på sidene av overdelen går nedover og omslutter mellomsålen i det midtre området, noe som stabiliserer skoen. STB Control-løsningen gir en tettsittende passform og generelt mer stabilitet gjennom samarbeidet mellom overdel og mellomsåle. Uten tunge, stabiliserende innlegg i midtpartiet blir skoen mye lettere.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer155113
EAN-kode-
VaremerkeLa Sportiva
FargeCarbon/flame
Skostørrelse-
BruksområdeKlatring
MålgruppeHerre
Omtaler
Også tagget i:
  • Herre
  • Klatring

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny