Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Produkter  Orca Core Hi-Vis Wetsuit Men

Orca Core Hi-Vis Wetsuit Men

Nyhet
Orca Core Hi-Vis Wetsuit Men
Beskrivelse

Beskrivelse

New Openwater Core er spesielt designet for svømming og trening i åpent vann så trygt som mulig. Den gir maksimal synlighet takket være de oransje panelene. Det gir også den varmeisolasjonen som trengs for å opprettholde en ideell kroppstemperatur. Bruk av 2 til 2,5 mm tykt Yamamoto neopren gir stor bevegelsesfrihet for lengre og mer behagelig svømming.

Høy synlighet
For å holde deg så trygg som mulig i vannet, er denne våtdrakten designet med en synlig oransje som gjør deg synlig for båter og andre svømmere, slik at du kan være lokalisert når som helst.

Fleksibilitet
For mer fleksibilitet i alle faser av svømmeslaget, brukes Yamamoto 39 neopren sammen med 2 mm Infinitysk high-end fôr. Dette materialet har høy elastisitet som gjør at det kan brukes i forskjellige områder av våtdrakter i mellomklassen. Dette materialet krever mellom 45% og 35% mindre kraft for å strekke enn vanlig neopren.

Passe
2,5 mm Yamamoto 38-materialet brukes i torso og ben. Denne teknologien gir god varmeisolasjon og en god passform til svømmerens kropp, og forhindrer at neopren skiller seg fra huden og vann som strømmer inn i drakten.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1567980073169
EAN-kode8434446800399
VaremerkeOrca
FargeBlack
Størrelser4
MålgruppeHerre
Omtaler
Også tagget i:
  • Herre

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny