Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Produkter  POC Levator MIPS Helmet Hydrogen White

POC Levator MIPS Helmet Hydrogen White

Nyhet
POC Levator MIPS Helmet Hydrogen White
Beskrivelse

Beskrivelse

Vår første visirhjelm er et resultat av mange års forskning på beskyttelse og syn og gir en fullstendig integrert opplevelse. Levator Mips er inspirert av vår skikjøringstradisjon og har en futuristisk tilnærming til hvordan en hjelm bør være.

Det utvidede visiret gir et synsfelt som er større enn noen POC-brille, slik at du kan være sikker på at det perifere synet er så godt som det er fysisk mulig. En enkel linsebyttemekanisme gjør det enkelt å bytte linser, slik at du alltid har det beste synet etter forholdene. Det følger med en ekstra linse for dårlige lysforhold, slik at du kan stå på ski med optimal sikt i alle slags lysforhold.

Den store Clarity-linsen gjør at du blir lagt merke til, men det som får hjelmen til å skille seg ut, er sikkerhetsteknologien under skallet. Multi-impact-beskyttelsessoner er plassert på de områdene som er mest utsatt for fall, og sonene rundt bakhodet er tykkere for ekstra beskyttelse.

Mips Evolve gir ekstra rotasjonsbeskyttelse, og en RECCO Avalanche Rescue-reflektor gjør det lettere å finne deg hvis du går deg vill i fjellet.

Ekstra komfort kommer i form av myk Alcantara-polstring som gir en bedre følelse mot hodet. Et EVA-fôr rundt nakken øker fleksibiliteten og komforten.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1596730782BE3
EAN-kode7325549920163
VaremerkePOC
FargeHydrogen White
Størrelser51-54 cm
159673
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny