Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Produkter  OMM Flash Winter Tights Women

OMM Flash Winter Tights Women

Nyhet
OMM Flash Winter Tights Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Flash Winter Tights gir isolasjon og pusteevne gjennom en spesiell blanding av materialer, selv ved temperaturer under frysepunktet. Det ekstremt elastiske Vector termiske stoffet forsterker nøkkelområder på lårene og underbenet som er mer utsatt for elementene. Andre steder gir det lettere stoffet pusteevne og bevegelsesfrihet. Med en vekt på 220 g er denne buksen perfekt for vinterturer og lengre dager på fjellet.

Ideell stoffblanding og paneler for varme og beskyttelse mot elementene
Det varmeisolerende Vector-stoffet på over- og underbenet gir behagelig varme og gir ekstra komfort gjennom elastisitet. Dermed gir termobuksene pålitelig beskyttelse mot elementene, mens det lettere blitsstoffet er bra for ventilasjon. Denne stoffkombinasjonen er ideell for skiftende temperaturer under frysepunktet.

Laget for vinteren
Materialets termiske egenskaper gir varme på de viktigste stedene selv når det er vått. Designet for bruk over snøgrensen, er Flash Winter Tight det ideelle valget for lengre løpeturer i frostige forhold.

Lett tilgjengelig lomme
Flash Winter Tight har en lomme på utsiden av låret - ideell for kart, kompass eller energistenger, som holder seg lett innen rekkevidde.

Vector Fleece
Det harde eksteriøret øker slitestyrken og vannavstøtningen, mens den myke, teksturerte fleeceen på innsiden øker fukttransporten og komforten. Laget av superstretch polyesterstoff med termiske egenskaper som holder brukeren varm selv når den er våt.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer157380
EAN-kode-
VaremerkeOMM
FargeBlack/Purple
Størrelser-
MålgruppeDame
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny