Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Produkter  Camp Tricam N.7 Cam

Camp Tricam N.7 Cam

Nyhet
Camp Tricam N.7 Cam
Beskrivelse

Beskrivelse

På klatrehyllen til de fleste erfarne tradklatrere finner du nesten garantert et utvalg av Tricams. De fleste klatrere er enige om at det er en alvorlig tabbe å besøke Gunks uten flere rosa til lilla.

Disse vidunderlige proffbitene kan brukes enten som cams eller muttere og fungerer ofte der ingenting annet passer. Tricams er ideelle i horisontale sprekker, lommer og grunne vertikale sprekker. De større størrelsene er en rimelig måte å supplere et stativ med kams på, og de er ideelle som sikringsanker på grunn av sin høye styrke og lave vekt. Tricams kan også plasseres i isete sprekker der vanlige kams ikke fungerer.

Ingeniørene jobbet nylig med et av de eldgamle spørsmålene knyttet til Tricam ... hvordan man kan stive opp slyngen uten at det går ut over kammenes funksjon. Etter mye eksperimentering fant vi en enkel løsning ved å føre det indre båndet lenger inn mot hodet og bruke et nytt stingmønster. Resultatet er en naturlig stivere slynge som gjør det enklere å plassere slyngen med én hånd, men som fortsatt aktiverer kammen i aktiv modus og til og med øker holdbarheten over skarpe kanter takket være det ekstra materiallaget.

Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1612780073000
EAN-kode8005436006437
VaremerkeCamp
FargeBlack
Omtaler

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny