Norge (NOK)

Utrust deg til ditt neste klatreeventyr Kjøp her

Tilbake
Startside  Utstyr  Ryggsekker & Tilbehør  Ryggsekker  Exped Lightning 60 Trekking Backpack Women

Exped Lightning 60 Trekking Backpack Women

Nyhet
Exped Lightning 60 Trekking Backpack Women
Beskrivelse

Beskrivelse

Lightning 60 Wmns er en raffinert lettvektsryggsekk for langdistanseturer eller lengre flerdagsturer der det kreves minimal vekt, funksjonalitet og litt mer plass. Kortere skulderstropper og et kortere hoftebelte gjør Lightning Wmns perfekt tilpasset den kvinnelige kroppen.
Den funksjonelle rullelåsen gir ikke bare rask tilgang, men også mulighet til å utvide hovedrommet. Sidelommene i elastisk stoff kan brukes til oppbevaring av f.eks. vannflasker, trekkingstaver eller teltstenger. Lommer med glidelås på hoftebeltet på toppen av sekken gir enda mer oppbevaringsplass med rask tilgang.
Kompresjonsstropper i sikksakk på sidene og en stropp som går på tvers av sekken med hurtigspenner, holder utstyr som liggeunderlag eller overtrekksduk sikkert på plass. De som bruker Lightning til fjellklatring, kan feste isverktøy i de dertil beregnede løkkene og den sentrale margueritkjeden.
Det fullt justerbare fjæringssystemet med minimale kontaktpunkter og aluminiumsstag kan justeres i lengden og enkelt tilpasses rygglengden. Det polstrede hoftebeltet gir ekstra bærekomfort. Det ekstremt lette materialet er vannavvisende og PFC-fritt.
Se mer... Se mindre...
Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer1200032445
EAN-kode7640445451352
VaremerkeExped
MålgruppeDame
Omtaler
Også tagget i:
  • Dame

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Norge (NOK)
Meny